Jan luikens Bandenservice in Winschoten is een bedrijf met jarenlange ervaring uit Stadskanaal. In beide filialen kunnen wij u helpen op het gebied van uw banden. Wij leveren banden in alle soorten en maten. Doordat wij volledig onafhankelijk zijn en geen dealer contracten hebben met grote leveranciers, kunnen wij nagenoeg alle merken met hoge kortingen leveren. Afhankelijk van het aantal banden, merk , type en maat kunnen deze kortingen oplopen tot wel 40%.

Wij doen:

- Montage van banden

- Balanceren van uw wielen

- Uitlijnen van uw wielen

Bij het uitlijnen beschikken wij over een van de allernieuwste uitlijn machines. Met deze machine zijn we in staat om zeer nauwkeurig iedere auto uit te lijnen.

Autobanden

Autobanden zijn een van de belangrijkste onderdelen van je auto en bepalen voor een zeer groot gedeelte de veiligheid van het verkeer. Advies over banden is zeer van belang.

Winterbanden maken het verkeer in de winter veiliger. Bijvoorbeeld de remweg is van winterbanden korter dan van gewone banden. Ook het slipgevaar neemt af. Winterbanden kopen doe je niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen in het verkeer. In het buitenland kan bij een ongeval degene met zomerbanden zelfs aansprakelijk worden gesteld. In Duitsland zijn winterbanden zelfs verplicht. Onder de 7 graden komen winterbanden het beste tot hun recht en laten zomerbanden het afweten. Door de kou wordt het rubber van zomerbanden harder en biedt minder grip.

Vrachtwagenbanden

Verantwoord gebruik van banden wordt steeds belangrijker. Als transportondernemer kun je je niet veroorloven dat je stil komt te staan. Door de juiste keuze van banden kan de levensduur worden uitgebreid.

Goede afstelling van de wielhoek en juiste uitlijning is zeer belangrijk. Een prettige bijkomstigheid hiervan is een lager brandstofverbruik, een kortere remweg en meer rijcomfort.

Tractorbanden

Tractorbanden zijn zeer specialistische producten waar hoge eisen aan gesteld worden. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten banden.

Jan Luikens banden | Website door Skytz websites | Onderhoud door G-Com Stadskanaal