Autogarage winschoten

Jan Luikens Bandenservice is een auto garage in Winschoten. Bij ons kunt u terecht voor bijna alles op het gebied van auto's, caravans, campers maar ook voor trucks bent u bij ons aan het juiste adres!

Sinds 2015 is winschoten de 2de vestiging van Jan Luikens. Al meer dan 20 jaar is deze ondernemer actief in Stadskanaal, maar sinds 2015 heeft Jan Luikens nu ook een vestiging in Winschoten. De kennis die in al deze jaren is opgedaan in Stadskanaal wordt nu ook gedeelt in Winschoten.

De vestiging manager Bennie Kuiper heeft meer dan 32 jaar ervaring in de banden wereld en kan u daarom perfect adviseren welke banden voor uw voertuig het beste zullen zijn. Monteur Bert is ook al vele jaren actief in de auto en banden wereld en is in staat om de perfecte service te leveren die u nodig heeft.

In de garage in winschoten is een hoge deur aanwezig. Hierdoor kunt u ook terecht met uw camper of caravan. Dit is één van de specialisaties die Jan Luikens Bandenservice Winschoten heeft doorgevoerd in deze vestiging. Bij problemen met uw caravan of camper kunt u altijd bij ons terecht.

Jan Luikens banden | Website door Skytz websites | Onderhoud door G-Com Stadskanaal